Вінницька міська рада спільно із громадською організацією «Центр Поділля-Соціум» розробили Програму “Громада відкритих можливостей для людей похилого віку”.

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради спільно із громадською організацією «Центр Поділля-Соціум» розробили Програму «Громада відкритих можливостей для людей похилого віку Вінницької міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

Вона передбачає проведення різноманітних навчань для людей поважного віку, також планується створення табору відпочинку. Серед іншого – залучення вінничан поважного віку до активної участі у процесах розвитку громади та ухвалення рішень.

Під час сесії міської ради 26 березня депутати затвердили Програму.
У Вінницькій міській територіальній громаді продовжують створювати умови для всебічного розвитку та підтримки людей похилого віку. У департаменті соціальної політики хочуть розширити потенціал та активізувати участь в житті громади людей віком 60+.  
Це нова важлива Програма, ідея якої відображена у Стратегії «Вінниця 3.0.
Пріоритетними напрямками та завданнями Програми є підвищення чутливості суспільства до можливостей та потреб людей похилого віку, покращення  якості, різноманітності та доступності послуг саме цієї категорії. Разом з тим, не у кожному мікрорайоні є можливості для освіти та дозвілля мешканців 60+, а ми плануємо зробити доступними ці послуги для всіх.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin