У Вінниці сьогодні відзначають день товару

Всесвітній день товару (World Product Day) відзначається щороку в останній четвер травня. Мета цього заходу поділитися з простими споживачами особливостями виробничого процесу різних товарів. У цей день фахівці розповідають простим громадянам, чим відрізняється їхній товар, як він виготовляється та як купити якісний продукт. У 2021 році день святкування, а останній четвер травня, випадає на 27 число.


ЯК ВИНИКЛА ІДЕЯ ВІДЗНАЧАТИ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТОВАРУ?


Вперше Всесвітній день товару відзначили у 2018 році. Святкування почалося у зв’язку з річницею компанії  Mind the Product. Мета цієї організації зближувати між собою фахівців у виробничих галузях та звичайних споживачів. Перші мають ділитися з останніми досвідом розробки, виробництва та продажу продукції. Компанія була створена у 2010 році в Лондоні і відтоді проводить неформальні зустрічі у всьому світі у понад 140 містах.
Mind the Product у перекладі з англійської означає «Слідкуйте за продуктом». То ж щороку, в останній четвер травня кожен споживач має можливість слідкувати за продуктом та якомога більше дізнатися про той товар, який він споживає.
Компанія має на меті допомогти підвищити обізнаність громадян про те, як управління товарами впливає на світову економіку.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin