Майже 134 тисячі вінничан вже вакцинувались від коронавірусу

Станом на сьогодні першою або двома дозами щепились 133 928 (44,6%) мешканців Вінницької МТГ. Від старту вакцинальної кампанії повністю імунізувалися 99 569 вінничан (33,2 %) від дорослого населення громади.

Зокрема продовж минулих вихідних, 20-21 листопада, вакцинувалися 3 296 людей. Щеплюють вінничан щодня та безкоштовно. 

Про це повідомляє міська рада.

«На сьогодні майже 134 тисячі містян вже вакцинувались  від коронавірусу, двома дозами антиковідних вакцин щепились 99 569 людей, але для колективного імунітету цього замало. Варто розуміти, чим більше людей вакцинується, тим швидше ми зможемо подолати цю пандемію. І тут важливою є участь кожного мешканця громади. Я вкотре звертаюсь до вінничан: вакцинуйтесь, пояснюйте рідним та близьким, що це необхідно для усіх загалом та кожного зокрема. Багато колективів у нашій громаді відповідально підійшли до цього питання, їхні працівники активно щеплюються від коронавірусу. До прикладу, 99 % працівників Вінницької міської ради вже вакциновані», – зазначає директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

На сьогодні, рівень вакцинованих працівників Вінницької міської ради від СOVID-19 сягнув 99%, завдяки чому вона й надалі продовжуватиме функціонувати у звичному режимі та працюватиме на користь вінничан, не зважаючи на “червону” зону.

Лише 1% складають працівники, які вже перехворіли, або мають протипоказання (10 з них на додатковому обстеженні).

Йдеться у повідомленні Тетяни Ласкавчук, директорки департаменту кадрової політики.

Перелік пунктів вакцинації.

Варто зауважити, що за минулу добу виявили 111 нових випадків серед містян. У  стаціонарах вінницьких «ковідних» лікарень перебувають 476 пацієнтів.  Минулої доби коронавірус забрав життя п’ятьох вінничан. Стаціонари «ковідних» лікарень заповнені

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin