Новий сервіс для військовослужбовців НГУ, ДПСУ, поліцейських, ДСНСників, які мають статус постраждалих, а також члени їх родин: читайте у матеріалі

Правоохоронці Вінницької області інформують, що для військовослужбовців, поліцейських та рятувальників працює електронний кабінет постраждалого. Тут в спрощеному режимі можна подати запит на медичну, психологічну, юридичну допомогу та отримати доступ до своїх облікових даних. Сервіс розрахований на військовослужбовців НГУ, ДПСУ, поліцейських, ДСНСників, які мають статус постраждалих, а також члени їх родин. Зокрема, скористатися сервісом можуть зазначені вище категорії громадян, які були звільнені з полону та поранені на передовій, а також родини зниклих безвісти, загиблих, полонених.
Електронний кабінет постраждало розміщений на сайті Єдиного вікна для громадян. Його можна знайти на порталі МВС або за запитом в пошукові мережі “Єдине вікно для громадян”. Після ідентифікації тут, відкриється доступ до розділу “Соціальний захист працівників системи МВС”.

Детальну інструкцію про те, як користуватися сервісом можна знайти за посиланням: https://mvs.gov.ua/news/iak-praciuje-elektronnii-kabinet-postrazdalogo-ta-dlia-kogo-dostupni-poslugi-videoinstrukciia.

Переглянувши відео розміщене тут, ви дізнаєтесь:

►Як знайти кабінет у пошуковій системі?
►Що потрібно для авторизації?
►Як подати звернення про необхідність соціальної допомоги?

У разі виникнення будь-яких питань Ви можете звернутися на Гарячу лінію МВС за номером 1536. Гаряча лінія працює з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00. Тут також можна отримати консультацію щодо отримання психологічної, медичної та грошової допомоги, нарахування пільг, призначення пенсії тощо.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin