Міський голова Сергій Моргунов привітав дітей-сиріт з початком навчального року

26 серпня міський голова Сергій Моргунов зустрівся з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, які йдуть до першого класу. Він вручив майбутнім школярам матеріальну допомогу та рюкзаки.


Зустріч відбулась у Центральному парку на локації «Міні Вінниця», де дітям провели екскурсію та інтерактивні ігри. 
«Ми вже кілька років проводимо такі зустрічі не в кабінетах, а там, де дітки напередодні першого дзвінка могли б розважитись, пограти в ігри, почути про історію нашого міста тощо. Сьогодні зустрілись та спілкувались у парку. Я вважаю, що формат зустрічей повинен бути саме такий, адже дітки досить прогресивні та креативні», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

11.jpg

Надія Григорівна, яка прийшла на зустріч з майбутньою першокласницею Маріанною, розповіла, що свято дуже сподобалось. «Сьогодні для діток організували дійсно гарне свято, де вони могли грати в різні ігри, малювати тощо. Отримали гарні подарунки та чудовий настрій», – каже жінка. Дівчинка також відмітила, що їй все сподобалось, особливо розмальовки.

Довідка:На обліку служби у справах дітей перебуває 63 дитини-сироти  та 165 дітей, позбавлених батьківського піклування (228 дітей).

У загальноосвітніх школах, дошкільних навчальних закладах міста Вінниці навчаються 175 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin