13 та 20 вересня 2024 року на платформі «Прозорро.Продажі» відбулися чергові успішні електронні торги: деталі

13 та 20 вересня 2024 року на платформі «Прозорро.Продажі» відбулися чергові успішні електронні торги по чотирьох аукціонах із передачі в оренду об’єктів нерухомого майна комунальної власності. Мова йде про приміщення у місті Вінниця за адресами: вул. О. Антонова, 44-А, вул. Хмельницьке шосе, 96, вул. Київська, 68 та вул. Хмельницьке шосе, 92 . Сумарно за рік до бюджету громади нові орендарі перерахують більше 1 млн грн.

«Вінницька міська рада продовжує активно працювати в напрямі передачі в оренду об’єктів комунального майна. Адже результатом такої діяльності є додаткові надходження до бюджету й не тільки у вигляді сплати за оренду, а й внаслідок створення нових або розвитку чинних бізнесових кейсів, збільшення кількості робочих місць. Це надзвичайно важливо як для стійкості громади під час війни, так і у період відновлення країни», – зазначив директор департаменту комунального майна Вінницької міської ради Андрій Петров.

За його словами, після укладання договорів оренди, додаткові надходження від оренди чотирьох зазначених об’єктів складуть на місяць у загальному 84 тис. грн, до кінця ж поточного року відповідна сума становитиме вже орієнтовно 252 тис. грн. А за рік оренди до бюджету громади надійде більше 1 млн грн із ПДВ.

Нагадаємо, за минулий 2023 рік від оренди майна комунальної форми власності забезпечено надходження в сумі 33,1 млн грн.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin