Релоковані компанії працюють у різних сферах економічної діяльності: читайте у матеріалі

Одним з важливих завдань для міської влади залишається створення належних умов для того, щоб бізнес залишався в Україні та працював на державну економіку. Протягом вересня до Вінниці перевезли свої виробничі потужності 12 юридичних та фізичних осіб-підприємців з інших регіонів України. Таким чином кількість релокованих підприємств, зареєстрованих у громаді збільшилась до 380.

Як повідомив заступник міського голови, з початку повномасштабного вторгнення на базі релокованого бізнесу створили 1925 робочих місць. З них 17 було створено у перший місяць осені.

«Вінниця займає передові позиції за кількістю прийнятого бізнесу з інших регіонів. І це хороший результат, адже підприємства залишаються в Україні та продовжують працювати на вітчизняну економіку, тим самим, посилюючи нашу конкурентоспроможність та обороноздатність. Саме завдяки плідній співпраці в нашій громаді: міської влади, бізнесу та громадськості, ми зможемо вистояти перед викликами, – сказав Андрій Очеретний. – Маємо ще подбати про створення нових майданчиків для виробництва, зокрема – про розвиток та збільшення кількості індустріальних парків – як в форматі “грінфілд”, так і “браунфілд”».

Варто зауважити, що релоковані компанії працюють у різних сферах економічної діяльності: промисловість, ІТ, надання послуг, перевезення та логістика, ремонт, торгівля та інші.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin