Вінничани у День єднання продемострували свою згуртованість

Сьогодні, 16 лютого, оголошено День Єднання. В Україні та Вінниці зокрема люди збираються разом, щоб показати світу свою згуртованість, що українська нація сильна і монолітна. У Вінниці на Замковій горі під Гімн України підняли найбільший Прапор в області. Прозвучала молитва за Україну.

На заході були присутні міський голова Сергій Моргунов, голова Вінницької ОДА Сергій Борзов та голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, а також представники громад з усього регіону.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу DSCN2771-1024x768.jpg

«Якщо розглядати восьмирічну історію всіх тих подій, які відбуваються в Україні, то саме український народ і українська армія проявили згуртованість і єдність. Перед зовнішньою загрозою нападу з боку Росії ми всі повинні згуртуватися, і зробити це для того, щоб зберегти державу, захистити кордони. Саме головне – ми продемонструємо нашим закордонним партнерам, що ми згуртовані як ніколи заради збереження територіальної цілісності і незалежності України», – каже очільник вінницької громади Сергій Моргунов.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу DSCN2757-1024x768.jpg

А голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий наголосив на тому, що у цей непростий час для країни українці мають бути впевненими і рішучими. «Сьогоднішній прояв бажання людей бути згуртованими і єдиними – це сигнал для усіх політиків, що люди готові, що треба об’єднатись і бути згуртованими політиками», – вважає Вячеслав Соколовий.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin