Вінниця доєдналась до Всеукраїнського флешмобу із запису пісні «Ой у лузі червона калина»

Пісня січових стрільців «Ой у лузі червона калина» лунає над світом та піднімає дух українців. У Вінниці проведенням Всеукраїнського флешмобу займався Центр музичного мистецтва ВПС ЗСУ, також долучені департамент культури міської ради та управління культури і креативних індустрій ОВА.

Запис композиції відбувся за участю артистів Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України : Дмитра Кукурузяка, Віктора та Івана Олімчуків, Тетяни Олексієнко, Руслани Тулякової.

Долучились до запису композиції й провідні солісти та мистецькі колективи Вінниці, а саме: фіналіст «Голосу країни», соліст Вінницької обласної філармонії – Олександр Онофрійчук; Вінницький академічний міський камерний хор ім. В.Газінського КЗ «Центру концертних та фестивальних програм»; Народний аматорський хоровий колектив Липовецького міського Будинку культури; Академічний ансамбль пісні і танцю “Поділля” Вінницької обласної філармонії ім.М.Леонтовича.

«У тривожні та складні часи для нашої Батьківщини, музика продовжує жити у серцях українців та надихати багатьох на втілення патріотичних ідей», – повідомляє директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Майстерне виконання пісні, що стала світовим хітом, зафільмували відеограф та монтажер Андрій Кравченко та Олег Смаковський.
https://www.youtube.com/watch?v=N7pAXDwqj3Q

Відеокліп був створений для підтримки захисників України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin