Де сьогодні у Вінниці ремонтуватимуть мережі – інформує «Цілодобова варта» Повідомила Вінницька міська рада

Сьогодні, 5 травня, життєдіяльність міста забезпечується повністю. Громадський транспорт, підприємства ЖКГ працюють безперебійно та злагоджено. Вінничани отримують усі комунальні послуги. Проблеми, які виникають на мережах, мають локальний характер і аварійні бригади негайно виїжджають на їх усунення.

Начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук розповіла: «Працівники «Вінницьких міських електромереж» проводять ремонтні роботи на вулицях Д.Нечая, Паліїв Яр, К. Широцького, Виговського, Степанова, Свидницького, Я. Шепеля, Сірка, Сагайдачного, Дорошенка, Винниченка та Брацлавській. Через це деякі будинки будуть тимчасово відключені від електропостачання».

Щодо КП «Вінницяоблводоканал», то його аварійні бригади усуватимуть пориви на вулицях Чумацькій та Л. Лук’яненка. Подачу холодної води відновлять одразу після завершення робіт.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin