Понад сто малюків взяли участь у «Забігу в повзунках»

Вчора, 2 червня, на Майдані Незалежності у Вінниці малюки змагалися у вмінні повзати. Традиційний “Забіг у повзунках” біля фонтану «Мушля» організували відділ молодіжної політики міської ради разом з VinSmart Центром.

Щоб перемогти, малечі потрібно було якнайшвидше подолати дистанцію у п”ять метрів. Змагались більше сотні учасників – серед них як вінничани, так і дітки-переселенці. Щоб сили були рівні, дівчатка та хлопчики змагались окремо.

“Я дуже дякую міській владі за організацію такого щирого і класного заходу, адже він як і діткам, так і батькам приніс позитивні емоції ” , – радісно розповідає мама восьмимісячного Макара.

Найшвидшими серед хлопців стали:
Іволга Макар;
Янчук Тимур;
Патрашку Артем.

Найшвидше дистанцію серед дівчат подолали:
Волошина Аврора;
Воронюк Дана;
Шадура Амелія.

За результатами забігу усі учасники отримали свої перші дипломи та подарунки – підгузки, м”які іграшки та соки.

“Ми були вражені такій швидкій реєстрації малюків, адже тільки за перший день було 106 бажаючих. Умовою для участі були дітки віком від 8 місяців до 1 року і 2 місяців. Також важливо, аби дитинка сама проповзла, без допомоги батьків. Усі заохочення, якими могли спонукати до швидшого подолання дистанції малюком – дозволялися. Захід відбувся за підтримки спонсорів ТОВ “Еко-сфера” та продукції Chicolino”, – говорить начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin