«Цілодобова варта» повідомила про ремонтні роботи на мережах водо- та електропостачання ВМР

Сьогодні, 6 червня, у Вінниці зберігається стабільна ситуація. Транспорт та комунальні служби – працюють злагоджено, а підприємства-надавачі послуг роблять усе, щоб в оселях були газ, світло та вода.

«Зокрема, протягом робочого дня ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» виконуватимуть роботи на інженерних мережах на вулицях Л. Лук’яненка, просп. Коцюбинського, Р. Скалецького, Лермонтова, Сонячна, Героїв Крут. На підприємстві попереджають, що у зв’язку з цим буде тимчасово призупинено подачу холодної води», – повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Водночас, за її словами, сьогодні працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» приступають до ремонту ЦТП, що надає послугу з гарячого водопостачання до будинків на вулицях Понєдєліна, Князів Коріатовичів та Матроса Кошки. Роботи триватимуть до 9 червня.

Щодо «Вінницьких міських електромереж», то його бригади працюватимуть на вулицях Замкова, Альтмана, Гастелло, Крилова, Огієнка, М.Стаховського, Г. Успенського, Д. Марковича, пров. Люблінський, Магістратська, Лесі Українки, Князів Коріатовичів, Міліційна.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin