Критична інфраструктура Вінниці працює у штатному режимі

Сьогодні, 7 червня, критична інфраструктура міста працює у звичному режимі. Транспорт курсує у повному складі відповідно до літнього графіку, комунальні служби піклуються про комфорт вінничан, в оселях є газ, світло та вода. В разі виникнення аварійних випадків – на мережах оперативно працюють ремонтні бригади.

«Працівники КП «Вінницяоблводоканалу» сьогодні лагодитимуть інженерні мережі на вулицях Лермонтова, Руданського, Сонячна, Запорожця, Захисників неба, Героїв Крут, Грибоєдова та Ратушної. У зв’язку із цим буде тимчасово призупинено подачу холодної води», – розповіла начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Щодо «Вінницьких міських електромереж», то його ремонтні бригади здійснюватимуть планові роботи на вулицях Саксаганського, О. Кошиця, А. Буняковського, Привокзальна, пров. Брацлавський, Нагірна, Демчука, Грабовської, Ломоносова, Квітуча, Магістратська, Л. Українки, Князів Коріатовичів та Міліційна. У час проведення ремонтів можливі відключення світла.

А у КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомили, що протягом дня працюватимуть над запуском котелень за такими адресами: вул. Магістрацька, 2, вул. Немирівське шосе, 26, вул. Стрілецька, 57 , вул. Баженова,15. Відтак до їхні споживачів буде відновлено гаряче водопостачання.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin