Муніципальна інфраструктура працює стабільно – «Цілодобова варта»

Сьогодні, 9 червня, у Вінниці зберігається стабільна ситуація. Комунальні служби піклуються про благоустрій міста,транспорт курсує відповідно до графіків, послуги ЖКГ подаються у повному обсязі. А «Цілодобова варта» продовжує інформувати про аварійно-відновлювальні роботи на мережах.

«Бригади КП «Вінницяоблводоканал» працюватимуть за такими адресами: проспект Юності, 32 та вул. Пирогова, 25. На час ремонту мереж буде відключено подачу холодної води. Відновити послугу планують до завершення робочого дня», – розповіла начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Також вона повідомила, що сьогодні тимчасово від гарячого водопостачання будуть відключені будинки №1, 3 на вул. І. Богуна, №3, 10 на пров. Цегельний та №31, 33 на вул. Ширшова. Над усуненням наслідків пошкоджень на трубах оперативно працюють ремонтні бригади КП «Вінницяміськтеплоенерго».

Щодо «Вінницьких міських електромереж», то його працівники виконуватимуть планові роботи на вулицях Київська, Чорновола, Янгеля, Антонова та проїзд 1-й Чехова. У зв’язку із цим можливі тимчасові відключення світла.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin