Сьогодні комунальні служби Вінниці працюють злагоджено: транспорт курсує, місто регулярно прибирають, а підприємства-надавачі послуг оперативно здійснюють аварійно-відновлювальні роботи на мережах

Сьогодні, 15 червня, комунальні служби Вінниці працюють злагоджено: транспорт курсує, місто регулярно прибирають, а підприємства-надавачі послуг оперативно здійснюють аварійно-відновлювальні роботи на мережах.

«Працівники КП «Вінницяоблводоканал» ремонтуватимуть інженерні мережі на вулицях Гоголя, Толстого, Театральна, пров. Кам’янецький, Немирівське шосе, Келецька, Маліновського, Б. Хмельницького, просп. Юності. На час проведення робіт буде відключено холодне водопостачання», – розповіла начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Також вона повідомила, що цього дня буде припинятись електропостачання до низки будинків на вулицях Чехова, Оводова, Хоменка, Сича, Тракторна та у с. Пирогово. Причина відключень – ремонтні роботи СО «Вінницькі міські електромережі» на трансформаторних підстанціях та повітряних лініях. Орієнтовний час відновлення послуги 16:00 – 17:00 год.

Щодо КП «Вінницяміськтеплоенерго», то його бригади наразі ремонтують центральний теплопункт на вул. Литвиненка (до 18:00 год), а також котельні на вулицях Жуковського та Пирогова.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin