У Вінниці обговорили підсумки роботи мистецьких шкіл та плани на наступний навчальний рік ВМр

15 червня відбулось розширене засідання Ради департаменту культури Вінницької міської ради. Під час зібрання обговорили підсумки роботи мистецьких шкіл у 2021-2022 н.р. і планування стратегічних завдань на 2022-2023 н.р, діяльність любительських об’єднань та клубів за інтересами.

Директор департаменту культури Максим Філанчук розповів про виклики у роботі закладів культури під час воєнного стану: «Заняття в клубних установах зазвичай проходили з великою кількістю дітей та дорослих. Наразі ці об’єднання втрачають свій контингент учнів. Зокрема, є багато діток, які разом з батьками повиїжджали закордон».

Як зазначив Максим Філанчук, на перше півріччя були серйозні плани, які поки що не виконані. Ці питання пов‘язані з капітальними видатками на ремонт у приміщеннях закладів культури, в першу чергу, на приєднаних територіях. Наприклад, робота по вдосконаленню системи опалення в мистецькій школі на Вінницьких Хуторах.

«Ми обговорили всі нагальні питання і наразі шукаємо алгоритми їх вирішення. Ми не маємо зупинятись, треба планувати нашу роботу надалі», – підсумував Максим Філанчук.

На засіданні були присутні: члени Ради департаменту культури, керівники закладів культури ВМТГ, представники громадських організацій міста, депутат Вінницької обласної ради Тетяна Побережна та староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin