Ремонтні бригади КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» проводять роботи з реконструкції тепломереж на ділянках по вул. Магістратська, 60 та вул. Грушевського, 70 – вул. Магістратська, 67

Працівниками КП «Вінницяміськтеплоенерго» протягом міжопалювального періоду здійснюють ремонт та технічне обслуговування обладнання всього великого комплексу теплового господарства, яке складається з котелень, центральних теплових пунктів (ЦТП), індивідуальних теплових пунктів (ІТП), теплових камер.

«Війна внесла свої корективи в нашу діяльність, через це багато заходів з енергоефективності ми тимчасово відклали і зосередились на реконструкції аварійних ділянок мереж та на ремонті аварійного обладнання для сталого проходження наступного опалювального сезону, – каже директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

«Ми активно продовжуємо готуватись до опалювального сезону, – каже заступник директора департаменту енергетики, транспорту та зв”язку Андрій Сорокін. – Проведення робіт з реконструкції мають на меті максимально ефективно підготувати тепломережі до опалювального сезону та забезпечити домівки вінничан тепловою енергією та гарячою водою».

Уже виконані роботи з реконструкції на ділянках за такими адресами: вул. Келецька, 88-90, 94, просп. Коцюбинського, 29-30, вул. Некрасова, 17-19, вул. І. Богуна, 1-5, вул. Константиновича, 45, вул. Д. Майбороди, 15, вул. Хмельницьке шосе, 53, вул. В. Інтернаціоналістів, 18, вул. Визволення, 4.

Наразі згідно з графіком вже відремонтовано та проведено технічне обслуговування:

  • на 33 котельнях з 48;
  • на 47 центральних теплових пунктах ЦТП з 63;
  • на 328 індивідуальних теплових пунктах (ІТП) з 419;
  • проведено гідравлічні випробування на 172,61 км теплових мереж з 175,5 км у двотрубному виконанні;
  • в 839 теплових камерах з 1445.

Виконання даних робіт не можливе без тимчасового призупинення послуги з гарячого водопостачання на будинки споживачів. Тепловики просять містян з розумінням ставитись до таких призупинень.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin