У Вінниці студенти вивчали історію міста через квест (ФОТО)

На честь святкування Всесвітнього дня туризму, у Вінниці на площі Європейській провели квест-гру «Пізнавай Вінницю з нами». Відомо, що конкурувало 9 команд, учасниками яких стали вінницькі студенти.

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, 26 вересня напередодні Всесвітнього дня туризму на площі Європейській відбулась квест-гра «Пізнавай Вінницю з нами» для студентів вищих навчальних закладів.

Відомо що взяли участь у змаганні 9 команд, які справились із завданнями та змогли ближче познайомились з історією міста, пам’ятками архітектури Вінниччини ,отримали дипломи та призи за участь. 

Квест складався з 8 завдань: «Знайди відмінність», «Шифр», «Повтори, якщо зможеш», «Анаграма», «Пантоміма», «Картографи», «Вінниця туристична», «Знавці Вінниці». Виконувати завдання потрібно було біля різних визначних пам’яток нашого міста.

Організатори заходу виступили відділ молодіжної політики міської ради, КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання».

Новини Вінниці / У Вінниці студенти вивчали історію міста через квест (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці студенти вивчали історію міста через квест (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці студенти вивчали історію міста через квест (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці студенти вивчали історію міста через квест (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці студенти вивчали історію міста через квест (ФОТО)
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin