Встановлюють енергоефективні вікна у місцях загального користування: роботи з ліквідації наслідків теракту у Вінниці тривають

У Вінниці продовжують монтувати вікна у під’їздах багатоповерхівок, які зазнали руйнувань внаслідок ракетного обстрілу 14 липня. Так, уже в 11 багатоквартирних будинках влаштували нові енергозберігаючі пластикові вікна. Роботи планують виконати у 30 будинках.

У департаменті житлового господарства Вінницької міської ради розповіли, що внаслідок теракту зазнали серйозних руйнувань 30 житлових будинків. Зокрема, в місцях загального користування повибивало вікна.

З першого дня цієї жахливої трагедії управляючі компанії допомогли закрити вікна плівкою в помешканнях містян, де ударною хвилею повибивало скло. Це було тимчасове рішення. Нагадаємо, «ТОВ-підприємство «Полімер» надали 20 рулонів витратного матеріалу постраждалим вінничанам.

«Наразі вже у 11 багатоквартирних будинках замінили вікна в місцях загального користування на металопластикові. Тривають роботи з шпаклювання та виведення відкосів», – каже директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin