Чергова перемога: вінницький самбіст Павло Зверько піднявся на п’єдестал Чемпіонату Світу з єдиноборств FISU

З 21 по 23 вересня у м. Самсун (Туреччина) проходить Чемпіонат Світу з єдиноборств FISU. Змагання відбуваються із 6 видів спорту: бокс, карате, муайтай, самбо, боротьба (вільна та греко-римська) та ушу. Свої вміння на татамі вже продемонстрував вінницький самбіст Павло Зверько. Він виборов бронзову медаль у ваговій категорії до 58 кг.

Павло Зверько розпочав свій спортивний шлях у десятирічному віці, коли вступив до Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №5. Тут спортивний талант хлопчика розгледіли висококваліфіковані тренери і активно розвивати. Хлопець захопився одним із найпопулярніших видів єдиноборств – самбо. За понад 10 років тренувань та змагань він виконав норматив майстра спорту України з боротьби самбо. Спортсмену лише 20, а він уже є багаторазовим призером Чемпіонатів та Кубків України у різних вікових категоріях.

Тренером-викладачем Павла є майстер спорту України з боротьби самбо – Олег Бузовський.

«Здобутки на міжнародних спортивних аренах – це теж фронт, який показує, що ми – Україна, і наші спортсмени теж готові до перемоги», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin