У міській раді хочуть провести реконструкцію підземного переходу біля “Урожаю”

За дорученням виконкому міськради департаменту капбудівництва розробив проект реконструкції підземного переходу. Планується оновлення приміщення та туалетів, облаштування вентиляції та встановлення ліфту для людей з інвалідністю та похилого віку. Рішення про надання департаменту капітального будівництва вихідних даних на проектування та будівництво виконкому ухвалив 24 жовтня.

У коментарі виданню “20 хвилин” керівник департаменту Ігор Кравець розповів про деталі проекту: ” Разом з ремонтом існуючого приміщення переходу там заплановано зробити нові туалети, ліфт для маломобільних груп населення, нову вентиляцію, навіси над сходами, — каже Кравець. — Там треба навести лад, чого вимагали вінничани у численних петиціях до міськради.” За словами очільника про остаточна вартість реконструкції поки не відома, адже не готова проектно-кошторисна документація.

Варто зазначити, що у 2018 році вінничани висували вимоги до міськради щодо виконання капремонт переходу на «Урожаї». Оскільки він знаходиться в жахливому стані.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin