У Вінниці відбудеться конференція “Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку”

Представників бізнесу, орієнтованого на експорт не сировинних товарів та послуг запрошують взяти учать у спеціальній конференції на тему “Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку”.

Захід відбудеться у Вінниці в понеділок, 3 жовтня.

Учасникам презентують актуальні інструменти фінансової підтримки виконання експертних контрактів, які діють під час воєнного стану, зазначають організатори. Йдеться про можливість отримати доступний кредит під виконання експортного контракту без застави майна, що з одночасним використанням державної програми «Доступні кредити під 5-7-9%» може бути наданий під 0% річних у гривні. Також, на конференції розкажуть про можливість отримання банківської гарантії без застави майна та про захист українських експортно орієнтованих виробників від ризику нерозрахунку контрагентів перед експортером, шляхом страхування договорів ЗЕД.

Серед запрошених гостей також будуть представники регіональних відділень Укргазбанку, Ощадбанку, Укрексімбанку, які в партнерстві з ПрАТ “Експортно-кредитне агентство” вже надають пільгове кредитування підприємцям на виконання експортних контрактів.

Всі бажаючі експортери також можуть отримати індивідуальні консультації щодо продуктів передекспертної фінансової підтримки.

Зареєструватися можна до 2 жовтня до 14:оо за посиланням.

Організатор заходу Експертно-кредитне агенство (ЕКА), Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України”, Вінницька міська рада, Вінницька обласна військова адміністрація та Вінницька обласна рада.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin