У Десні тривають роботи з оновлення спортивного майданчика

Щороку у Вінницькій міській територіальній громаді проводять роботи з оновлення дитячих та спортивних майданчиків. Не виключенням є і приєднані території. Зокрема, в поточному році виконуються роботи з капітального ремонту спортивного майданчика в смт. Десна.

Як розповіли у департаменті міського господарства, капітальний ремонт спортивного майданчика передбачає комплекс робіт, зокрема влаштування покриття майданчика з гумової плитки, доріжки з плитки ФЕМ, огородження, спортивного комплексу «Street Sport SI-2», лави, урни та зовнішнього освітлення.

«Підрядна організація розпочала роботи минулого тижня. Наразі робітники влаштовали основу для встановлення гумової плитки, доріжку з плитки ФЕМ та виконали монтаж спортивного комплексу, – каже директор департаменту міського господарства ВМР Віталій Місецький. – Роботи виконуються за рахунок бюджетних коштів. Це вже п’ятий майданчик за 2022 рік, який вдалось оновити у Вінницькій територіальній громаді».

Він також додав, що сприяння формуванню свідомого ставлення громадян до власного життя, здоров’я та фізичної активності, є одним із важливих напрямів Стратегії розвитку міста «Вінниця 3.0».

Розбудова ігрових та спортивних куточків у ВМТГ – це не лише можливість активно та корисно провести дозвілля для дітей, але і є стимулом для дорослих вінничан займатись спортом. Зараз це важливо як ніколи, адже фізична активність сприяє поліпшенню настрою і стабілізації психологічного стану.

«Я вже неодноразово казав, що Вінниця – це спортивне місто. І ми зі свого боку продовжуємо робити усе можливе аби дитячі та спортивні майданчики були у кожному куточку нашого міста», – каже Віталій Місецький.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin