Творці гастромапи «Смачна Вінниця» запускають креативний конкурс для всіх охочих

1 грудня розпочався конкурс «Історії смачної Вінниці», до участі в якому запрошують усіх, хто готовий поділитися цікавими спогадами про заклади гостинності Міста ідей. Переможців визначатимуть самі власники ресторанів, кав’ярень та барів, які є учасниками першої вінницької гастромапи. Найцікавіші історії будуть відзначені подарунками, також готується спеціальний приз від Офісу туризму Вінниці.

На початку листопада у Вінниці презентували першу міську гастрономічну мапу «Смачна Вінниця», на якій позначено близько 40 закладів гостинності (ресторанів, барів та кав’ярень), а також пам’ятки архітектури, цікаві атракції та музеї. Цей проєкт має на меті посилити та продемонструвати різноманіття вінницької гастрономії.

Конкурс теплих і смачних історій, який стартував 1 грудня, Офіс туризму Вінниці проводить разом із закладами-партнерами, більшість з яких представлені у гастромапі.

До участі запрошують усіх охочих, умови прості:

  • Учасник на своїй сторінці у Facebook чи Instagram ділиться в дописі душевною історією, яка була пов”язана із закладом, що є у переліку партнерів конкурсу. Фото, відео та творчий підхід у тексті вітаються!
  • Профіль учасника у соцмережах має бути відкритим.
  • У дописі необхідно тегнути сторінку обраного закладу та сторінку Visit Vinnytsia у Facebook чи Instagram.

Для зручності учасників конкурсу створено гуглформу, де можна знайти перелік усіх закладів-партнерів конкурсу, залишити свої контактні дані та посилання на свій допис із теплою і смачною історією: https://forms.gle/AdeEDCW2LKFW5UDT9

Збір історій триватиме до 12:00 8 грудня. Учасники, історії яких найбільше припадуть до душі адміністраціям закладів, отримають від них подарунки.

А 12 грудня журі визначить історію, яка отримає спеціальні призи від Офісу туризму Вінниці!

Зібрані історії (за згодою авторів) будуть оприлюднені на офіційному туристичному сайті міста visit.vinnytsia.city.

«Нині вечорами буває темно і сумно, як ніколи раніше. І в такі моменти найбільше зігрівають теплі спогади про чудові моменти із рідними та коханими. Пам”ятаєте, як хвилювалися перед першим побаченням у кафе з коханою людиною чи святкували з близькими народження первістка? Або, може, зустріли друга дитинства, з яким не бачились багато років? Чи разом з колегами збирались на корпоративі, який усім запам’ятався душевною атмосферою закладу? – каже директорка КП «Офіс туризму Вінниці» Тетяна Маєвська. – Тож діліться своїм теплом та любов’ю! І нехай все буде Україна!»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin