«Дякую вам за роботу, за те, що не даєте темряві жодного шансу», – Сергій Моргунов привітав енергетиків з професійним святом ВМР

«Завдяки вашому професіоналізму спроби російських терористів занурити нас у темряву щоразу зазнають поразки. І хоча ворог цинічно обстрілює наші ТЕЦ і трансформаторні станції, ви щоразу робите диво, і у наших домівках знову вмикається світло», – написав Сергій Моргунов.

Міський голова зазначив, що попри погані погодні умови та пору доби, нехтуючи власною безпекою, працівники енергетичної сфери продовжують виконувати свій професійний обов’язок.

«І хоча наші вікна зараз не завжди світяться, ворог не зможе вкрасти наше світло. Бо люди – це теж світло. Бо ми тепер усі на одній світлій стороні, навіть у темряві. Єдині як ніколи, усі від малого до великого кричимо “ура” коли з’являється електроенергія, усі разом вимикаємо зайву лампочку, аби, як кажуть діти, – “поділитися світлом з іншими”», – написав Сергій Моргунов.

Також міський голова зазначив, що День енергетика відзначають у день, коли найдовша ніч, проте вона обов’язково закінчиться і прийде світанок.

«Дякую вам за роботу, за те, що не даєте темряві жодного шансу. Перемога – за світлом! Слава ЗСУ! Слава Україні!», – написав Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin