У Вінниці влаштують квест для підлітків «Таємними стежками міста…»

Десять пунктів призначення, багато цікавих завдань і дві години на розгадку таємниць чекають на учасників квесту для підлітків, який відбудеться у Вінниці. Гра пройде двічі – 12 і 13 січня. До участі запрошують команди, учасникам яких є 14-18-річні юнаки та дівчата.

«Наприкінці 2022 року ми провели для юних вінничан насичений квест музеями міста (https://bit.ly/3jXPIDr), проте це ще не все. /
Для усіх любителів розгадування ребусів та вивчення власної історії ми анонсуємо ще один, не менш драйвовий квест вуличками центру нашої Вінниці», – кажуть у департаменті маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради.

Для учасників підготували цікаві завдання із загадками та вказівками, що робити далі. Ці таємні послання доведеться шукати на стінах давніх будівель, біля цікавих туристичних об’єктів і навіть у книгах. Квест продуманий таким чином, що команди не тільки розважаться, а й відвідають велику кількість визначних місць Вінниці та дізнаються багато історій нашого міста з минулих століть. Зокрема про підземелля, де колись варили пиво і готували цілющі бульйони для хворих; про місце, де збирають давній антикваріат; про вінничанку, яка керувала великим майном в часи, коли жінкам було складно вибратися з домашніх клопотів; та багато-багато іншого.

Квест «Таємними стежками міста…» організовує департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради. Участь у ньому безкоштовна, але кількість місць обмежена: до 6 осіб у команді (по 6 команд на день). Найспритніші учасники окрім заряду позитиву отримають святкові подарунки від вінницького крафтового виробника «Солодка мрія».

Реєстрація на 12 січня о 15:00 – https://forms.gle/yHt4QwBuZgifC3SU9

Реєстрація на 13 січня о 15:00 – https://forms.gle/r7edwMVTDqeg3Nyj9

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin