Освітяни Вінниці вкотре передали допомогу для військових

Нещодавно в одному з закладів загальної середньої освіти ВМТГ проводили триденний турнір з настільного тенісу серед педагогічних працівників, де збирали кошти для підтримки ЗСУ. За організаційні та благодійні внески, долучились до для закупівлі приладу нічного бачення для вінницьких бійців, які зараз воюють на Луганщині, а за кошти з призового фонду та за донати батьківського та педагогічного колективів закупили необхідну гуманітарну допомогу, яку цими вихідними відправили для військових ОМБр 59 бригади.

У вантажі найнеобхідніше для того, аби зігрітись у холодну зиму, а саме: термобілизна, смаколики, чай, кава, шкарпетки, шапки, рукавиці тощо.

«Війна не вибирає пору року, тому зараз, як ніколи, для військових потрібні теплі речі та така звичайна для нас кава та чай. У темні часи, дуже добре видно світлих людей, саме такі й працюють у закладах освіти ВМТГ. Пишаюсь небайдужими містянами та педагогічним колективами ВМТГ, — зазначає директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin