Заклади освіти отримали аптечки для укриттів, які діють у закладах освіти

Сьогодні, 20 січня, до ВМТГ доставили вантаж, який найближчими днями розподілять на усі діючі укриття в закладах освіти міста.

Як розповіла директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко, цього разу отримали 300 «натівських» аптечок. «Ми забезпечуємо найпростіші укриття усім необхідним, аби у випадку надзвичайної ситуації усі потрібні засоби були під рукою. Дуже сподіваємось, що аптечки та інша допомога від міжнародних організацій не стане нам у нагоді, але потрібно бути готовими, оскільки нам довіряють найдорожче – дітей», — додала вона.

Як розповів Почесний консул України в Тарнові Бартек Бабушка: “По дорозі до Херсону, ми заїхати до Вінниці, щоб завезти необхідну кільсть першої медичної допомоги, про що звертався до нас департамент освіти. «Отож, для закладів освіти ВМТГ ми надали аптечки, що відповідають стандартам НАТО, які були протестовані українськими військовими і отримали позитивні відгуки», – каже Бартек Бабушка.

Також Оксана Яценко додала, що співпраця з Українсько-Польським інститут та Українсько-Польським Фондом «Сила Майбутнього» на цьому не припиниться – плани амбітні, адже щодня постають нові потреби, яке громада за допомогою міжнародних організацій закриває швидше.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin