У Вінниці стартує муніципальний проект підтримки для військовослужбовців та членів їхніх родин

Сьогодні Вінниця офіційно прийняла вже понад 45 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них понад 11000 – діти. Це люди з різних куточків України, де нині тривають бойові дії.

Увага соціальних служб міста спрямована на те, аби забезпечити цих громадян соціальними виплатами, які гарантуються державою, надати іншу гуманітарну, ресурсну, психологічну підтримку. 

Про це повідомляє Місто над Бугом.

«Усі соціальні служби Вінниці, центри й офіси працюють в належному режимі для забезпечення потреб внутрішньопереміщених осіб. До того ж, й надалі триває робота з підтримки інших категорій населення, які також отримують матеріальну допомогу як від держави, так і від міської влади. Наприклад, в рамках програми міського голови С.Моргунова «Вінничани важливі» незабаром відкриється проект з підтримки малозабезпечених громадян» – про це в етері проекту «Рефлекторія» розповіла директорка Департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова.  

Також пані Валентина додала, що буквально днями запрацює новий проект Вінницької міської ради та міських соціальних служб з підтримки військовослужбовців, які нині на фронті, а також членів їхніх родин. 

«Це комплексна програма, яка започатковується за ініціативи Вінницького міського голови Сергія Моргунова. Закликаємо членів родин наших захисників реєструватися та отримати допомогу» – повідомила Валентина Войткова.

Нагадаємо, що усю детальну інформацію про необхідні пакети документів, про місце реєстрації розміщено на сайті Департаменту соціальної політики Вінницької міської ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin