Сергій Моргунов Європейському інвестиційному банку презентував проєкти з повоєнного відновлення Вінниці

«Реконструкція аеровокзалу, шляхопровід між Замостям та Тяжиловом, модернізація системи теплозабезпечення кількох мікрорайонів, індустріальні та інноваційно-технологічний парки. Презентував представникам Європейського інвестиційного банку проєкти, важливі для розвитку Вінниці з погляду повоєнної відбудови», – написав Сергій Моргунов.

Міський голова зазначив, що від початку повномасштабної російської агресії Європейський інвестиційний банк продовжує підтримку України. Також він наголосив, що Вінниця теж зацікавлена у можливій співпраці з Банком над проєктами з трансформаційного відновлення.

«Нам важливо залучати нові інструменти інвестування. Адже це питання підтримки економічного потенціалу нашої громади та створення більш комфортного середовища для мешканців», – написав Сергій Моргунов.

Окрім того, очільник міста наголосив, що уже зараз потрібно займатись стратегічним плануванням та пошуком необхідних ресурсів.

«Сьогодні ми оперативно реагуємо на виклики війни та перебуваємо більше в антикризовому режимі управління, але також думаємо про те, якою має бути Вінниця після нашої Перемоги», – написав Сергій Моргунов.

Нагадаємо, що 31 січня Сергій Моргунов взяв участь у роботі бізнес-форуму «Швидке відновлення України» що проходив у Люксембурзі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin