Сергій Моргунов розповів про 30 тисяч хімічних грілок, які Гумштаб доправить на передову

Для військовослужбовців із Вінниччини, що несуть службу на передовій доправлять 30 тисяч сучасних хімічних грілок. Вінницький міський голова та співзасновник Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Сергій Моргунов розповів, що засоби обігріву найближчим часом надійдуть для вінницьких підрозділів на фронті. Про поставку потрібних засобів з-за кордону домовився лідер Гумштабу Володимир Гройсман.

“Володимир Гройсман домовився про поставку з-за кордону – для закупівлі великої партії підключилася наша команда. Зараз важливо оперативно закривати потреби бійців. Все, що потрібно для обігріву, – у першу чергу. Саме по таких “гарячих запитах” і працює Гумштаб та продовжує відправляти “теплу допомогу” на передову”, – написав  Сергій Моргунов на савоїй фейсбук-сторінці.

Він наголосив, що для бійців “на нулі” – хімічні грілки – це чи не єдина можливість зігрітися, адже буржуйки чи вогнище там не розпалиш.

“Ця річ врятувала мені руки від обмороження”, – розповів знайомий військовий. Радий, що силами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу ми змогли доставити на Вінниччину 30 тисяч таких грілок, попри складну логістику”, – зазначив міський голова.

Сергій Моргунов зауважив, що “в тилу маємо бути такими ж злагодженими, як наші воїни на фронті”.

Нагадаємо, що 30 тисяч хімічних грілок закупив Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб для військовослужбовців Вінниччини. Цим сучасним засобом оігріву користуються передові армії світу. Найближчим часом Штаб відправить їх на передову.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб був заснований у березні Вінницькою міською та Вінницькою обласною радами з метою подолання викликів, які поставила перед Україною війна. Його очолює Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin