Хто став переможцем змагань кубку зі спортивної акробатики у Вінниці?

Протягом двох днів у Вінниці проходив відкритий кубок зі спортивної акробатики Вінницької територіальної громади «Vin Acro Cup». Організатор заходу: комітет по фізичній культурі та спорту міської ради. У турнірі взяли участь 45 спортсменів, які представляли Вінницю та Дніпро. Це відбіркові змагання до кубка світу з акробатики, який триватиме з 8 по 15 березня у Португалії.

Виступали на турнірі чоловічі, жіночі, групові та змішані пари.

Так, вінничанки Каріна Островська, Еліна Козачанська, Аліна Пугач (доросла вікова категорія) стали переможцями змагань та представлятимуть наше місто та Україну на кубку світу зі спортивної акробатики у м. Майя (Португалія).

Паралельно в цьому ж місті відбуватиметься міжнародний турнір зі спортивної акробатики. Право змагатися на ньому також вибороли вінничани. Це:

Жіноча пара:

вікова категорія 13-19 років

Рузанна Вечерук – Ангеліна Чернявська,

Валерія Лагуш – Ніка Хасанова.

Чоловіча пара:

вікова категорія 12-18 років

Артем Шаповал – Гліб Гончарук.

Чоловіча група:

вікова категорія 12-18 років

Володимир Репетій

Микола Сорока

Миколай Хасанов

Дмитро Борщевський

Як розповіла директорка школи зі складно координаційних видів спорту Наталя Голяк: «Спортсменам дуже важливо підтримували себе у формі і психологічно були готові виступати на змаганнях. Вони бачать, що їм потрібно допрацювати і на що звернути увагу, адже попереду турніри вищого рівня».

По завершенню кубка зі спортивної акробатики «Vin Acro Cup» переможці отримали нагороди, грамоти та подарунки від міського комітету по фізичній культурі та спорту.

«Важливо, щоб кожен на своєму рівні робив все можливе для підтримки та формування дитячо-юнацького спорту, адже потім нам відгукнеться це піднятим прапором на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях, де буде звучати Гімн України», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin