У вінницькому Терцентрі відбувся конкурс на кращу “Зоряну пару”

Хто краще танцює, співає, розуміється в українській культурі та традиціях – визначали в Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування. Три пари учасників змагалися за звання “Зоряної пари” закладу для людей похилого віку.

Конкурс “Зоряна пара” у Терцентрі провели вперше. Бо це місце, де відвідувачі не тільки займаються спортом, рукоділлям, вивчають мови, покращують знання з комп’ютерної грамотності, малюють, танцюють, співають, але й зустрічають нових друзів, розповідає завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова.

“Наші пари сьогодні – дуже різні. Хтось поєднався, бо стали справжніми друзями, а хтось – з великої особистої симпатії. Але найголовніше те, що кожна пара неповторна, і кожна особистість – унікальна”, – додає Вікторія Вдовцова.

В конкурсі взяли участь три пари. Перша – Світлана Юрчак та Петро Мазуренко. Друга – Наталія Яблочнікова та Микола Сидорук. Третя – Тетяна Терещенко та Олександр Черниш.

Упродовж години вони виконали по декілька завдань: представили один одного, зіграли в “крокодила”; не дивлячись один на одного – вгадували, в кого якого кольору очі, з якими прикрасами сьогодні прийшли; заспівали улюблену пісню та станцювали танок; взяли участь в конкурсах “Ерудит” та “Весела вікторина”.

Кращих визначали члени журі. До його складу увійшли: директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова, директорка міського Терцентру соціального обслуговування Галина Бачинська та директор релігійної місії “Карітас-Спес-Вінниця” римо-католицької церкви Євген Маркевич.

“Дивлюся на наших учасників і посміхаюся. Ви “енергійні батарейки”, випромінюєте світло, радість, тепло. Це саме те, чого зараз так не вистачає”, – каже член журі, директор релігійної місії “Карітас-Спес-Вінниця” римо-католицької церкви Євген Маркевич.

Найкреативнішою парою стали Тетяна Терещенко та Олександр Черниш. Найхаризматичнішою – Наталія Яблочнікова та Микола Сидорук. “Зоряною парою”, яка також отримала приз глядацьких симпатій, стали Петро Мазуренко та Світлана Юрчак.

“Ми дуже вдячні Терцентру за проведення таких заходів. У країні триває війна. Але все ж ми проводимо такі заходи для того, аби зміцнити нашу державу, показати ворогам, що ми продовжуємо жити, продовжуємо усміхатися. Терцентр – це наша колиска. Ми приходимо сюди, як до себе додому”, – говорить переможниця конкурсу “Зоряна пара” Світлана Юрчак.

Своєю чергою директорка департаменту соціальної політики міськради Валентина Войткова подякувала відвідувачам Терцентру та його керівництву. Також закликала всіх людей похилого віку приходити до закладу і брати участь в різних активностях.

“Ми щиро вдячні відвідувачам Терцентру, що вони беруть участь в таких заходах. У нас в країні вже рік як триває повномасштабна війна. При проведенні цього заходу нам треба було врахувати всі ризики, такі, як, наприклад, повітряна тривога. Але попри це – нам вдалося провести чудовий захід. Учасники запалили серця, у вас є надзвичайна харизма, ви всі уміло показали свої знання, свій досвід і свої таланти”, – говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Більше інформації про гуртки та можливість реєстрації можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50. Або ж звертайтесь за номером: (0432) 67 05 90.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin