Вінницька ялинка увійшла до книги рекордів. Вона стала найбільшою в Україні

9 грудня, у Вінниці провели відкриття головної новорічної ялинки. Як зазначають у мерії вінницька ялинка – найвища в Україні. Декілька тисяч вінничан зібралися в Центральному парку культури та відпочинку на святкове відкриття ялинки, повідомляє “Вінниця.інфо” .

Святкування почалося о 19-й годині з вітального слова Святого Миколая та виступів творчого колективу пaлaцу мистецтв “Зоря”. Потім жителів та гостей міста привітали міський голова Сергій Моргунов та голова Вінницької ОДА Владислав Скальський.

За традицією присутні разом вигукували зворотній відлік моменту ввімкнення ілюмінації на ялинці. Серед несподіванок у цьому році стало визнання вінницької ялинки найвищої в Україні та занесення до Книги рекордів України.

Вінницька ялинка обертаєтсья навколосвоєї осі та має висоту 29 метрів, довжину – 16 м. Важить уся ця конструкція більше 75 тонн. Також на святі виступали вінницькі гурти “Sun Rise” та “Grange BAND”

Як повідомляють у міській раді кожного дня на сцені біля ялинки відбуватимуться різноманітні виступи творчих колективів міста.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin