“Муніципальне житло ВМТГ”: стали відомі дати жеребкування для учасників

Наступного тижня, 13-14 березня, у Вінниці відбудеться жеребкування з метою визначення учасників Програми “Муніципальне житло ВМТГ”. Йдеться про VIII об”єкт забудови на вулиці Привокзальній, 30.

Процедура відбудеться в кілька етапів. У понеділок, 13 березня, жеребкування пройде по таких квотах, як: учасники бойовий дій в російсько-українській війні, працюючі або самозайняті ВПО, члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій російсько-української війни, працівники закладів освіти і охорони здоров”я, працівники правоохоронних органів тощо.

А вже у вівторок, 14 березня, проведуть жеребкування по квотах: особи з інвалідністю І групи, багатодітні сім”ї, інші категорії громадян (працівники бюджетної сфери (медики, освітяни, працівники культури та спорту тощо) та комунальних підприємств, ветерани праці, особи з інвалідністю, постраждалі особи внаслідок катастрофи на ЧАЕС, громадяни (сім”ї), що перебувають на обліку як ті, що потребують поліпшення житлових умов).

Кандидатів повідомлять про час та місце реєстрації та проведення заходу.

Станом на зараз на участь у Програмі зареєстровано 63 охочих. Найбільше серед них – учасників бойових дій в російсько-українській війні – це 23 кандидати.

Нагадаємо, вчора, 9 березня, виконавчий комітет затвердив рішення щодо збільшення квоти саме для цієї категорії учасників з 34 до 46 квартир. Відповідно, в квітні стартуватиме ще один етап реєстрації кандидатів на участь у Програмі – з 17 по 24 квітня.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin