У Вінниці зустрілися на дебати представники Молодіжної Ради

Вчора, 13 березня, у креативному просторі “Артинов” зустрівся молодіжний осередок міста, аби обговорити одну з найактуальніших тем, яка пов’язана з розвитком штучного інтелекту. Організатори заходу: відділ молодіжної політики ВМР, Вінницька молодіжна рада та ГО “Дівчата”.

Понад 20 охочих відвідали захід, на якому висловили свої позиції щодо штучного інтелекту, тим самим дотримуючись дебатних правил. Учасники поділилися на команди “За” та “Проти”, де кожен аргументував думку підводячи певні висновки та аргументи.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, то таку тему для дебатів обрали вперше, але точно не востаннє. «Вінницька молодь активно проявила себе, тому в планах продовжити різнопланові заходи на доволі цікаві та нові теми, які точно сподобаються учасникам», – сказала вона.

«Такі зустрічі надзвичайно імпонують молоді, адже це не лише розвиток ораторського мистецтва, а й можливість висловити свою думку та бути почутим. Окрема вдячність модератору зустрічі Олегу Ходакову та молоді за ініціативу», – зауважила голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin