У Вінниці на вихідних проведуть «Дитячий благодійний вікенд»: юні волонтери збиратимуть кошти для ЗСУ

Цими вихідними, 25-26 березня, у ТРЦ «Мегамол» відбудеться перший «Дитячий благодійний вікенд». Мета – зібрати кошти на потреби військових. Ініціативу юних волонтерів та їхніх батьків підтримав міський голова Сергій Моргунов. Відвідати захід та задонатити на ЗСУ запрошують усіх охочих – ярмарок працюватиме з 11:00 до 16:00.

Сама ідея організувати благодійний ярмарок з’явилась під час зустрічі Сергія Моргунова з юними волонтерами. Захід мав на меті об’єднати дітей, які активно допомагають ЗСУ з початку вторгнення, та залучити до волонтерства небайдужих містян.

У програмі – благодійні шахові турніри, ярмарок сувенірів та смаколиків, які виготовили маленькі вінничани, та виступи творчих колективів. До заходу діти підготувались заздалегідь – плели браслети, малювали картини, пекли печиво та формували композиції сухоцвітів.

Усі охочі можуть взяти участь у заходах чи придбати продукцію за донати. Кошти підуть на підтримку армії.

Як зазначають організатори, діти, які беруть участь в благодійному вікенді, самостійно визначатимуть, на які потреби спрямують кошти для допомоги військовим. Так, зібрані раніше донати маленькі вінничани спрямовували на закупівлю ліків для поранених, продуктів та спорядження для підрозділів на передову, а також адресну підтримку бійців та військових медиків.

Організатори акції – відділ молодіжної політики міської ради спільно з департаментом культури та департаментом освіти ВМР. Захід проводиться за підтримки міського голови Сергія Моргунова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin