Ще два садочки відновили свою роботу у ВМТГ

Відсьогодні, 3 квітня, у Вінницькій міській територіальній громаді запрацювали ще два садочки у різних мікрорайонах міста, а саме ЗДО №23 та ЗДО №60.

У приміщенні садочку №23 у мікрорайоні Замостя, завершено облаштування підвального приміщення як найпростішого укриття для використання учасниками освітнього процесу під час сигналу «Повітряна тривога».

Укриття, яким користується малеча, оснащене усім необхідним та відповідає вимогам ДСНС.

Як розповіла завідувачка садочка №23, у даному укритті одночасно можуть перебувати понад 50 людей. «Найпростіше укриття має резервне освітлення, запаси питної води та їжі, вогнегасники, ігровий простір, ліжка та туалет. Також діти в укритті не тільки перечікують повітряну небезпеку, а ще й продовжують заняття згідно до плану», – каже завідувачка садочка Катерина Білик.

А заклад дошкільної освіти №60 у мікрорайоні Вишенька заключив угоду про використання найпростішого укриття в освітньому закладі, що розташований поруч.

Загалом у різних мікрорайонах Вінницької міської територіальної громади працює 42 чергових дитячих садочка різних форм власності.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin