У Вінниці з’явиться ще одне підприємство целюлозно-паперової промисловості

На підприємстві здійснюватимуть перероблення макулатури на паперову масу, з якої виготовляють картонну тару. Наразі компанія вже розпочала процес оформлення документів для реалізації проєкту. Про це на своїй сторінці у фейсбук та офіційному телеграм каналі написав міський голова Сергій Моргунов. Вінниця продовжує залишатись інвестиційно привабливим містом. За рівнем розвитку промисловості Вінниця має першу позицію у крайньому муніципальному дослідженні Міжнародного республіканського інституту (IRI) та зберігає тенденції до економічного зростання.

Сам завод планується збудувати у промисловій зоні на вулиці Енергетичній. Площа об’єкта орієнтовно становитиме 11,5 тис. кв. м.

Очільник громади наголосив, що поштовхом для розвитку промисловості стало покращення інфраструктури міста.

«Коли кілька років тому ми будували нову дорогу на вулиці Гонти та Енергетичній, розуміли, що це дасть поштовх діловій активності. Сьогодні бачимо результати. Це нові підприємства та робочі місця», – написав Сергій Моргунов.

Також очільник громади зазначив, що Вінниця залишається інвестиційно привабливим містом та продовжує перехід на «зелену економіку».

«Крок за кроком разом з бізнесом ми створюємо основу для відновлення країни і розвитку громади після нашої перемоги», – зазначив Сергій Моргунов.

Нагадаємо, 28 січня 2022 року Вінницька міська територіальна громада першою в Україні проголосила Зелений курс, який передбачає впровадження принципів сталого розвитку в усіх сферах життя, зокрема в економіці та залученні інвестицій. В основі Зеленого курсу Вінниці лежить досягнення кліматичної нейтральності.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin