Золотий тріумф: вінницькі акробатки вибороли першість на міжнародному турнірі «6th International Vegas Acro Cup»

Вінницькі акробатки знову вразили своєю майстерністю. Цього разу вони тріумфували на міжнародному турнірі «6th International Vegas Acro Cup». Змагання тривали з 13 по 16 квітня у Лас-Вегасі. У них брали участь понад 800 спортсменів із усього світу, серед яких були й наші землячки, майстри спорту України – Каріна Островська, Аліна Пугач та Еліна Козачанська. За результатами усіх вправ наші землячки здобули «золото».

Баланс, динаміка, комбіновані вправи – на всіх етапах змагань наші спортсменки були кращими. За результатами вінничанки здобули беззаперечну перемогу, виборовши золоті медалі на знак визнання своїх зусиль та відданості спорту.

Заслужені тренери України Юрій Голяк та Галина Ковальчук спільно з тренером-хореографом Інною Капланською зробили надзвичайний внесок у підготовку вінницьких спортсменок до змагань. Вони присвятили багато часу та зусиль, щоб дівчата могли продемонструвати свій найкращий результат.

«Великий щорічний міжнародний турнір. Чудова організація змагань. Ці змагання є одним з етапів підготовки до основних стартів спортивного року», – розповідає тренер вінничанок Юрій Голяк, вказуючи на значення даного турніру для підготовки до основних стартів спортивного року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin