Бронзовими призерками чемпіонату Європи з сумо стали спортсменки з Вінниці

З 20 по 24 квітня у місті Кельце (Польща) тривав чемпіонат Європи з сумо серед молоді до 21 і 23 років (ІІ ранг). У змаганнях взяли участь троє спортсменів із Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5. Так Ірина Гребенчук та Вікторія Ружанська стали бронзовими призерками серед молоді до 23 років, Андрій Поліш посів п’яте місце.

У змаганнях брали участь спортсмени з Азербайджану, Греції, Чехії, Болгарії, Німеччини, Грузії, Норвегії, Польщі, Італії та України.

Вінничан тренує Заслужений тренер України Важа Даіаурі (старший). Він каже, що надзвичайно пишається їхніми досягненнями на міжнародному рівні.

«Ірина та Вікторія неодноразово займали призові місця на міжнародних аренах, не виключенням стали і ці змагання. – зазначає тренер-викладач Важа Шотайович. – Радіємо, що можемо представляти нашу школу та місто на міжнародних змаганнях».

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський підкреслив важливість представлення нашого міста та країни на міжнародних змаганнях. Він висловив вдячність та повагу спортсменам за їхні досягнення та внесок у розвиток спорту і наголосив на необхідності підтримки їхньої роботи.

«Наші спортсмени – це приклад незламності та сили української нації», – каже Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin