Важливе за вчора. Найцікавіші новини 17 квітня, які ви могли пропустити : 18:04:2020

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 17 квітня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 17 квітня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Як освятити паску за 34 тисяч гривень? На Великдень біля храму чергуватиме поліція

Як освятити паску за 34 тисяч гривень? На Великдень біля храму чергуватиме поліція

Близько двох тисяч поліцейських забезпечуватимуть правопорядок під час Великодніх свят. Яке покарання загрожує за порушення карантину? Правила пасхальних урочистостей та обрядів.

Поліцейські продовжують  працювати в посиленому режимі.  Під час Великодніх свят майже 1200 поліцейських нестимуть службу  поблизу храмів, в яких проводитимуться богослужіння.

— Близько 700 правоохоронців  щодня забезпечують  правопорядок на вулицях  населених пунктів області, у складі піших та мобільних патрулів, на контрольно-пропускних та карантинних постах.  Цілодобово чергують посилені слідчо-оперативні, вибухотехнічні групи поліції, групи швидкого реагування, — розповідає начальник вінницької обласної поліції Юрій Педос.

 

Як правильно доглядати за хворим на коронавірус вдома. Розповідає лікар

Як правильно доглядати за хворим на коронавірус вдома. Розповідає лікар

Лікар загальної практики сімейної медицини вищої кваліфікаційної категорії Олена Линдюк. Стаж роботи – 18 років

У Вінницькій області частішають випадки інфікування COVID-19. Більшість хворих, які мають легкі симптоми коронавірусної інфекції лікуються вдома під наглядом лікарів. Розпитали сімейного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги № 3 Олену Линдюк про те, якою має бути самоізоляція та як правильно доглядати за хворим вдома.

 

«Пропозицій багато, а жити немає кому». Як змінились ціни на оренду квартир у Вінниці

«Пропозицій багато, а жити немає кому». Як змінились ціни на оренду квартир у Вінниці

Пандемія COVID-19 внесла свої корективи у ринок нерухомості. 

Скорочення зарплат або взагалі звільнення з роботи — карантин впливає на рівень доходів не лише представників бізнесів, але й пересічних вінничан. Дехто в один день залишився без роботи, а ті, хто винаймає житло, зіткнулися з питанням, чим платити за оренду. Через це ринок нерухомості в останні тижні показує падіння цін, оскільки суттєво збільшується пропозиція. Ми поцікавились у експертів, як реагує ринок оренди на фінансові виклики для людей. 

 

«На покійнику були синці» Рідні загиблого строковика не вірять у нещасний випадок

«На покійнику були синці» Рідні загиблого строковика не вірять у нещасний випадок

Звільнений в запас через карантин 21-річний строковик Артур Тронц знаходився у розшуку з 7 квітня. Представники військової частини А1119 мали доставити хлопця додому і передати батькам особисто, але не зробили цього. Тіло Артура знайшли 13 квітня у ставку в Козятині.

— Попередня причина смерті хлопця — утоплення. Зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі виявлено не було, — розповіла речниця обласного главку Анна Олійник.

Журналіст Віталій Павловський зустрівся з кумою строковика 48-го арсеналу, тіло якого знайшли у ставку в Козятині. Рідні покійного вимагають повторної судово-медичної експертизи, адже впевнені, що обставини загибелі Артура Тронца замовчують, щоб винуватці уникли покарання. Фото публікуємо з прохання та дозволу родичів. Вразливих просимо не читати.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin