У МОЗ пояснили, як переконати близьких не ходити на Великдень до церкви : 18:04:2020

У МОЗ пояснили, як переконати близьких не ходити на Великдень до церкви
  • У Міністерстві охорони здоров’я України заявили, що дотримуватися правил карантину та залишатися вдома навіть на Великдень – це найшвидший спосіб зупинити поширення коронавірусу. І закликали спробувати переконати близьких, які збираються сходити до церкви, не робити цього.

У Facebook МОЗ дав чітку інструкцію, як треба переконувати.

На думку співробітників відомства, головне – передати рідним «свої страх, тривогу і занепокоєння. Важливо ділитися своїми емоціями, щоб почути і зрозуміти їх».

Далі слід вчинити так.

Говоріть спокійно і впевнено. На агресію не відповідайте агресією. Спирайтеся на факти. Залучайте авторитетні, на думку близької людини, джерела.

Поговоріть, що всі ми зараз в небезпеці і повинні турбуватися один про одного. Якщо близька людина ігнорує турботи про себе, поясніть, що він може підхопити вірус, переносити його і заразити інших, а головне, своїх рідних.

Розкажіть про всі переваги та недоліки. Разом подумайте, як подолати труднощі і як відсвяткувати Великдень в умовах карантину.

Покажіть світовий приклад святкування Великодня. Адже це світле свято має єднати і дарувати радість і спокій в душі, а не наражати на небезпеку.

 

Як освятити паску за 34 тисяч гривень? На Великдень біля храму чергуватиме поліція

Дані по СOVID-19 на 18 квітня: в Україні вже 5106 хворих, у Вінницькій області — 319 випадків

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin