У Вінниці відбулися настільні ігротеки вихідного дня: подробиці

Екологічні, економічні, пригодницькі та фантастичні настілки – нещодавно підлітки долучились до заходу, який відбувся у креативному просторі Вінниці “Level 80”. Організатори: відділ молодіжної політики ВМР та молодіжна рада.

Культура настільних ігор стає все більш популярною серед молоді: протягом квітня місяця було проведено ігротеки вихідного дня для всіх охочих вінничан.

“Це є чудовим способом підтримувати соціальні зв”язки та розвивати креативне мислення”, – поділилась своїми думками одна з учасниць ІгроДвіжу Наталія.
Дівчина доповнила, що культура настільних ігор полягає у створенні приємної та дружньої атмосфери, де люди можуть насолоджуватися грою разом.

У креативному просторі “Level 80” щосуботи о 16.00 годині за підтримки відділу молодіжної політики ВМР та Вінницької молодіжної ради відбуваються ігротеки різноманітного характеру: економічні, пригодницькі, екологічні та фантастичні настілки. Однак, варто зазначити, що культура настільних ігор не повинна заміняти інші види розваг та спілкування, а бути лише ще одним варіантом для проведення часу з друзями та розвитку креативності. Звісно ж, культура настільних ігор для молоді є важливою складовою для розвитку соціальних зв”язків, креативного мислення та розвитку галузі настільних ігор.

Головне – це створити дружню та приємну атмосферу для гри, дотримуватися правил гри та бути відкритими для нових ідей та розваг.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin