У Вінницькій області зафіксували 296 випадків коронавірусу. Цифри по районах : 17:04:2020

У Вінницькій області зафіксували 296 випадків коронавірусу. Цифри по районах
  • Станом на 17 квітня COVID-19 виявили у 126 мешканців Вінниці.

— Станом на 11.00 годин 17 квітня на території Вінницької області зареєстровано 487 підозр на COVID-19. У 296 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 19 дітей (місто Вінниця – 10, Гайсинський райони – 4, Вінницький, Літинський, Томашпільський, Тростянецький, Чернівецький райони по 1 дитині), — зазначають у Вінницькому обласному лабораторному центрі МОЗ України.

Впродовж останньої доби в лабораторіях ОЛЦ дослідии 394 зразки матеріалів від осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію та від контактних осіб. В 17 випадках отримали позитивний результат.

 Одужали 20 осіб (19 жителі міста Вінниці та один з Жмеринського району), що підтверджено 2-ма негативними результатами лабораторних досліджень.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані на 24 адміністративних територіях:

 

У Вінницькому обласному лабораторному центрі МОЗ України зазначають, що на даний час  є у наявності 21 набір реагентів для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції.

 

На онлайнкарті від РНБО щодня оновлюється статистика щодо лабораторно підтверджених випадків захворювання; кількості хворих, померлих та тих, хто одужав, не лише в Україні, а й у світі.

 

Великодні богослужіння вдома: розклад телеефірів, коли і де дивитись
 

Перемога над коронавірусом: дворічний Павлик почав сам дихати

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin