У Вінниці внесуть тимчасові зміни в маршрут громадського транспорт

У зв’язку з тимчасовим обмеженням руху транспорту на перехресті вулиці Батозька та вулиці Академіка Янгеля на час перекриття будуть внесені зміни у маршрути деяких тролейбусів, автобусів та маршрутних таксі.

За зміненими схемами прямуватимуть наступні одиниці транспорту:

Тролейбус № 16 «Вишенька – Муніципальний ринок – ВПЗ»:

  • У прямому напрямку – без змін,
  • У зворотному напрямку – по вул. С. Зулінського, вул. Київській, вул. В. Чорновола;

Тролейбус № 20 «Вишенька – Хутір Шевченка»:

  • У прямому напрямку – без змін,
  • У зворотному напрямку – по вул. С. Зулінського, вул. Київській, вул. В. Чорновола;

Автобус № 2 «Вул. Сергія Зулінського – Пл. Шкільна»:

  • У прямому напрямку – по вул. С. Зулінського, вул. Київській, просп. Коцюбинського,
  • У зворотному напрямку – без змін;

Автобус № 20 «Водоканал – Хутір Шевченка»:

  • Рух в одному напрямку: Водоканал, вул. Київська, просп. Коцюбинського, залізничний вокзал, просп. Коцюбинского, вул. Замостянська, вул. Стрілецька, вул. Батозька, Хутір Шевченка, вул. Батозька, вул. С. Зулінського, вул. Київська, Водоканал;

Маршрутне таксі № 2Б «Пл. Шкільна – смт Десна»:

  • У прямому напрямку – без змін,
  • У зворотному напрямку – по вул. С. Зулінського, вул. Київській, просп. Коцюбинського (або за можливості по вул. Батозькій, через ТЦ «Епіцентр»);

Маршрутне таксі № 9А «Залізничний вокзал – Хутір Шевченка»:

  • У прямому напрямку – без змін,
  • У зворотному напрямку – з Хутора Шевченка по вул. Батозькій, через ТЦ «Епіцентр», до залізничного вокзалу (за можливості).

У департаменті транспорту та міської мобільності зазначають, що рух зазначених маршрутів муніципального транспорту буде виконуватись за зміненим розкладом руху або поінтервально.

«На момент перекриття руху громадський транспорт буде рухатись поінтервально. Тобто, через велике скупчення транспорту на одній ділянці кожен водій самостійно визначатиме безпечну швидкість руху транспорту для перевезення пасажирів. Ми також подбали про комфортне перевезення пасажирів і на певних маршрутах збільшимо кількість рухомого складу на цей час», – зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності ВМР Андрій Сорокін.

Нагадаємо, що у зв”язку з виконанням робіт на газовій мережі з 19:00 26 травня 2023 р. до 19:00 27 травня 2023 р. буде повністю обмежений рух як приватного, так і громадського транспорту на перехресті вулиць Батозької та Академіка Янгеля. Детальніше ознайомитись з переліком транспорту який перестане курсувати на момент перекриття можна за посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin