У Вінниці тепловики вже замінили майже 1 км аварійних трубопроводів

У Вінниці продовжують підготовку до наступного опалювального сезону. Станом на сьогодні працівники комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» уже завершили роботи з реконструкції тепломереж на п’яти ділянках. І нині продовжують працювати над реконструкцією тепломереж по вул. Д. Майбороди, просп. Космонавтів, вул. Агатангела Кримського та 1- пров. Київський.

Проведення цих робіт має на меті мінімізувати тепловтрати при транспортуванні теплової енергії від джерела до споживача, зменшити кількість аварійних ситуацій та витоків теплоносія і гарячої води, а також забезпечити стале та безаварійне надання послуг мешканцям, шляхом заміни старих та аварійних труб на сучасні, попередньо ізольовані з низькою теплопровідністю.

Завдяки проведенню робіт із реконструкції теплових мереж протягом передніх років, вдалось досягнути суттєвого скорочення втрат теплової енергії в теплових мережах, а також скоротити кількість аварійних витоків та відключень, що в свою чергу вплинуло на скорочення споживання природного газу, електроенергії та води.

Загалом, у рамках підготовки до опалювального сезону 2023-2024 рр., відповідно до затвердженого Комплексного плану організаційно-технічних заходів підготовки теплового господарства цього року заплановано замінити близько 3,4 км аварійних трубопроводів на 18 ділянках.

«Працівники комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» продовжують готувати теплове господарство до опалювального періоду 2023-2024 років. Тепловики докладають усіх зусиль для того, аби наступний опалювальний сезон пройшов максимально комфортно для мешканців Вінницької громади», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Окрім того, вінничан закликають вчасно розраховуватись за спожиту теплову енергію та гарячу воду, оскільки це забезпечує безперебійну роботу підприємства й належну підготовку до наступного опалювального сезону.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin