У Вінниці триває благодійна акція “долоньки захисту” – юні вінничани плетуть сітки для військових

Від 27 травня по 1 червня, в Центральному міському парку ім. Леонтовича, триває акція “Долоньки захисту”, яку організували Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб в співпраці з КП «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади», волонтерською спільнотою «Чарівна мережка» за підтримки ВМР, Вінницької облради, ГО “Молодь 3.0”, відділу молодіжної політики ВМР та Вінницька молодіжна рада.

Головною метою акції було залучення до0 плетіння маскувальних сіток маленьких перехожих, аби хлопчики й дівчатка вчились роботи добрі справи заради пришвидшення української перемоги.

Під час відвідування парку, юні вінничани долучаються до плетіння маскувальної сітки для військових та отримують безкоштовний квиток на комунальні атракціони, які знаходяться в центральному парку, який діятиме лише 1 червня — в День захисту дітей.

«Тільки за один день захід зібрав понад 100 молодих людей з міста та населених пунктів, які об”єдналися, щоб підтримати ЗСУ. Впевнились, що така акція була організована недарма, адже наші маленькі патріоти з радістю бігли допомагати, за що отримали подарунок від КП «Дирекції парків та дозвілля територіальної громади», — підсумувала начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Маленькі хлопчики та дівчатка обмінювалися досвідом, підтримували один одного та щиро раділи кожній зав’язаній стрічці, яку створили в компанії однолітків.

«Організація такого формату заходу, це не лише допомога ЗСУ, а й моральна підтримка воїнів, адже захищаючи нас на передовій, їм також важлива підтримка від містян, Які залишились у місті та є надійним тилом для наших захисників.Щиро радіємо, що юні патріоти не проходили повз, а усі працювали разом, формуючи захист для хлопців та дівчат на передовій. З таким підростаючим поколінням Перемога на нашому боці», — підсумував координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Олександр Мельник.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin