«Вони відмовились від святкувань»: вінницькі ліцеїсти купили для військових Starlink

Сьогодні, 31 травня, коли усі заклади загальної середньої освіти відзначали закінчення навчального року, ліцеїсти комунального закладу освіти №10 зустрічали військових подарунками.

Сльози радості та жалю за тими хто не з нами, й мурашки по шкірі від того, які патріотичні вінничани зростають. Цього разу учнівство знову проявили ініціативу та зібрали чималу суму для ЗСУ.

Starlink та GPS навігатор сьогодні урочисто передали на потреби 171 батальйону.

Як розповіла директорка ліцею №10 Світлана Куца, це вже не перша допомога, яку ми спільно з учнями спрямовуємо на потреби військових. «Цього разу отримали прохання про необхідність саме пристрою зв’язку, отож учні не роздумуючи вирішили відмовитись від кульок, стрічок та квітів на Останній дзвоник, аби закрити цю потребу», – сказала вона.

Під час передачі техніки військові подякували вінницьким ліцеїстам та зауважили, що зв”язок, одна з найважливіших складових на фронті, отож тепер, завдяки цим юним патріотам, матимемо змогу тримати зв”язок з рідним та обмінювати інформацією.

«Наша молодь росте свідомою та цілеспрямованою, адже саме учні ініціюють такі збори коштів, і своїми гарними справами надихають нас, дорослих, пишатись такими українцями», – підсумувала директорка ліцею №10 Світлана Куца.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin