На вічний спочинок вінничани проводжають полеглих Захисників Вадима Москальчука та Олександра Курінного

Вінниця в жалобі: сьогодні прощаємося з відданими синами Батьківщини – Вадимом Москальчуком та Олександром Курінним. Відважні воїни із честю та до останнього подиху боронили рідну землю від підступного ворога.

35-річний капітан Вадим Москальчук був командиром 1-ї роти стрілецького батальйону в/ч А 7085. Воював з перших днів повномасштабного вторгнення. Свій останній бій прийняв 16 травня 2022 року на Донецькому напрямку. Довгі місяці рідні бійця не знали про його долю. Адже загиблого поховали на Краснопільському кладовищі як невідомого солдата. І ось нарешті воїн повернувся у рідну Вінницю.

Прощання із Героєм розпочнеться о 12:00 год за адресою: вул. Арабея, 1 (прощальна зала).

41-річний старший сержант Олександр Курінний учасник АТО з 2014 року, а на початку повномасштабної війни знову пішов боронити Україну. Був прикомандирований до 35-ї бригади морської піхоти. У боях із ворогом проявляв неймовірні мужність та відвагу. За плечима Героя були, зокрема, пекельні протистояння за Мар’янку та Авдіївку. Загинув Олександр Курінний 7 червня під час штурмової операції у Донецькій області.

Церемонія прощання із Захисником розпочнеться о 11:30 за адресою: 1-й пров. Київський, 60.

Полеглих Героїв поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища о 13.00.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Героям!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin